• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

KiBiSi


KiBiSi

KiBiSi is een ontwerptrio, dat tot de meest invloedrijke van Scandinavië behoort. Het team heeft al in verschillende disciplines ontworpen voor klanten over de hele wereld, van meubels over huishoudelijke producten tot fietsen en vliegtuigen.

Lars Lars Larsen, Bjarke Ingels Group en Jens Martin Skibsted zijn de drie hoofden achter KiBiSi. Het ontwerptrio van Kopenhagen profiteert van een andere achtergrond met veelzijdige vaardigheden van de drie.

Stedelijke mobiliteit, architectonische verlichting en elektronica zijn daarbij de gebieden waarop KiBiSi bijzondere expertise heeft. Het Deense ontwerptrio creëert daarin een symbiose van ideeën, design en architectuur.

Ideeën en producten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor KiBiSi: een product moet altijd de gedachte achter het merk vervoeren en niet alleen de vorm van de ontwerpers. De ontwerpen van KiBiSi verkennen deze filosofie vaak met interdisciplinaire benaderingen om verschillende kleurnuances in nieuwe functionele en esthetische verbanden te brengen.

KiBiSi werken worden tentoongesteld in vele belangrijke musea en tentoonstellingen, waaronder het MoMA in New York, het Centre National d'Arts Plastique in Parijs en het MoMA in San Francisco.

Website van KiBiSi


Merken