• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

kaschkasch


kashkash - 1zu1

Symbiose van rechtlijnigheid en poëzie

kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. Het ontwerpduo is internationaal actief op het gebied van productdesign en & art direction.

Gesprekken en discussies zijn het uitgangspunt van elk ontwerp. kaschkasch ziet design als een nuttig en praktisch onderdeel van het dagelijks leven, dat terughoudend maar met karakter en houding is. Haar ontwerpen zijn een symbiose van rechttoe rechtaanheid en poëzie, bewegend tussen functie en formele strengheid - eenvoudig, uitdagend en logisch. kaschkasch stelt gevestigde normen ter discussie en biedt nieuwe antwoorden op de steeds veranderende uitdagingen van het dagelijks leven.

Florian Kallus en Sebastian Schneider delen een praktische en academische carrière: beiden zijn getrainde timmerlieden en hebben een graad in productontwerp. Deze complexiteit staat voor het werk van beiden. Voor kaschkasch dragen praktisch werk en technisch inzicht bij aan de ontwerpmethode: traditioneel vakmanschap gekoppeld aan een mindset voor innovatie en nieuwe technologische oplossingen.

Website van kaschkasch


Merken