• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Morph UK


Morph UK

Morph UK is een Londense ontwerpstudio die door Bill Holding en Ben Cox is opgericht in het jaar 1999. Holding en Cox zorgden al tijdens hun studie voor begrip. Ze deelden niet alleen dezelfde muzieksmaak en de aanpak bij nieuwe designprojecten, maar ze hadden ook dezelfde interesses in elk creatief gebied in de buurt, waardoor de professionele samenwerking voor hen beiden meer dan een logisch gevolg werd.

Sinds de oprichting van de gemeenschappelijke studio zijn de klanten en projecten steeds groter geworden, zodat Bill Holding en Ben Cox besloten om hun studio op te delen in de projectgeoriënteerde gebieden product- en grafisch ontwerp. De Morph UK studio richt zich op het creëren van nieuwe ideeën en ontwikkelt een individuele stijl die precies deze filosofie weerspiegelt.

Tot de klanten van Mirph UK behoren gerenommeerde bedrijven zoals Mandarina Duck, Tom Dixon, Joseph Joseph, Wedgwood of Modus, om er maar een paar te noemen. Naast talrijke specifieke exposities waar de producten van Morph UK de aandacht trokken, zijn er enkele designprijzen toegevoegd aan de uitzonderlijk frisse ontwerpen van Bill Holding en Ben Cox.

Website van Morph UK


Merken