• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nani Marquina


Nani Marquina

Na het afronden van haar studie industrieel ontwerp aan Escola Massana in Barcelona, heeft Nani Marquina met succes enkele textielontwerpen gemaakt. Op basis van dit succes en de behoefte aan hoogwaardig woontextiel, die tot dan toe nauwelijks werd erkend, richtte de ontwerpster in 1987 haar eigen bedrijf nanimarquina op.

Nanimarquina - tapijtkunst

Het bedrijf nainamarquina heeft zich verplicht tot het ontwerpen, creëren en verkopen van hoogwaardig tapijttextiel voor thuisgebruik. Gebaseerd op innovatie en observatie, combineert naninmarquina traditioneel handwerk met hedendaags design.

Sinds het begin zet de ontwerper en oprichter Nani Marquina zich in voor een zorgvuldige selectie van hoogwaardige grondstoffen en eerlijke productievoorwaarden; aspecten die de esthetiek van het ontwerp onvermijdelijk verbeteren. Naast de traditionele tapijtkunst werkt Nani Marquina samen met internationale ontwerpers - designtapijten op het hoogste niveau.

Sinds 1993 is de nanimarquina fabriek in India gevestigd. Gevoed door de traditie van het land en de originele productiemethoden, worden de tapijten in zorgvuldig handwerk gemaakt. Dankzij de traditionele gereedschappen en productiemethoden is elk tapijt een uniek stuk.

Nani Marquina heeft sinds de oprichting van het bedrijf veel verschillende prijzen gewonnen. Bijvoorbeeld de National Design Award, de International Women's Entrepreneurial Challenge Award en de FIDEM Award for Entrepreneurial oman of the Year.

Website van Nani Marquina


Merken