• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Dirk Frömchen


ontbrekende foto - Ontwerper

Dirk Frömchen werd geboren op 20 juli 1968.. Hij besloot om timmerman te worden in de leeftijd van dertien jaar. Later voltooide hij zijn opleiding in de PGH-houtverwerkende industrie in Apolda. In 1991 kreeg Frömchen zijn masteropleiding.

Ook al bevrijdde hij zijn gemeenschapsdienst, reizend door Roemenië en een eenjarig verblijf in de VS, Dirk Frömchen verloor nooit zijn band met het timmermanschap. Terug in Duitsland werkte Frömchen eerst in restaurants en baliebouw bij de Rudolph Objekteinrichtungen Company en daarna als Trainer in het ambachts- en opleidingscentrum Weimar.

Sinds hij leraar was, besloot Dirk Frömchen om als student weer actief te worden en te kiezen voor de academie voor houtbewerking in Cham / Oberpfalz. Op deze academie leerde hij hoe hij bestaande ideeën en gedachten op verschillende manieren te heroverwegen, uit te drukken en uit te voeren gedurende twee jaar tot juli 2003.

Dirk Frömchen gebruikt zijn kennis van het handwerk en zijn ervaring op het gebied van tijdige illustratietechnieken en moderne productietechnologieën om sindsdien meubels te ontwerpen en te produceren. Voor Tojo ontwikkelde hij bijvoorbeeld het rekkensysteem "Hochstapler" (wat "impostor" betekent in de betekenis van "hoge stapelaar") voor Tojo.

Website van Dirk Frömchen


Merken