• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fatboy

Het begon allemaal met de originele zitzak van Jukka Setälä. In 1988 ontwierp de Finse ontwerper een vloerkussen dat later bekend zou worden als de zitzak van de 2e1. Eeuw.

Ontdek Fatboy


Ontdek alle collecties en series van Fatboy

Het begon allemaal met de originele zitzak van Jukka Setälä. De Finse ontwerper Setälä ontwierp het vloerkussen in 1988, dat later bekend werd als de zitzak van de 2e1. Eeuw: De Nederlander Alex Bergman nam in 2002 de ontwerp- en marketingrechten over en begon Fatboy's succesverhaal met de "Original Beanbag".

Fatboy zitzak Origineel

De Fatboy zitzak Original was vanaf het begin spannend, onconventioneel en vol levensvreugde: het knuffelige Fatboy zitkussen won al snel overal fans. Voor sommigen was de Fatboy zitzak bijna een beetje provocerend, voor de meeste is de design zitzak gewoon comfortabel, comfortabel en vol plezier. Op basis hiervan begon Fatboy haar assortiment uit te breiden buiten de oorspronkelijke zitzak: Inmiddels biedt Fatboy niet alleen de zitzak in alle varianten, maar ook producten voor jong en oud, voor groot en klein, voor tweebenig en vierbenig, die het leven aangenamer maken en elke dag een beetje zonniger maken.

De Fatboy Beanbag Original met zijn vriendelijke uitstraling is altijd al zoiets geweest als een familielid voor Fatboy's vrienden. Elk Fatboy product heeft zijn eigen persoonlijkheid, karakter en vaardigheden.

De familie

De Fatboy zitzak Original heeft inmiddels veel broers: Sommige (zoals de Headdemock) zijn erg knuffelig, andere (zoals de Fatboy Outdoor Riding Bag) hebben een robuust karakter en andere zijn erg bloemrijk - zoals de Fatboy Marimekko. Sommigen voelen zich comfortabel binnen, anderen buiten. Sommige zijn discreet, andere stralen. Zo verschillend als het is van originele zitzak tot junior zitzak, hoofddemock hangmat, buggle-up buiten zitzak, Krukski kruk, Baboesjka &vloerkussen, Fatboy Stonewashed zitzak etc. - samen zijn Fatboy zitzakken, vloerkussens, zitkussens, zitkussens en lounge meubilair onverslaanbaar. Niet langer alleen als zitzak en zitkussen, maar voor elke ruimte: als Fatboy Doggielounge hondenkussen en Fatboy Junior zitzak voor kinderen.

Fatboy Binnen Collectie

Met de Fatboy indoor producten, zoals de zitzak Original, wil je nooit meer naar buiten. Ontspanning is in trek en "Speels loungen" is het nieuwe motto van het leven. Fatboy indoor producten voelen zich thuis in alle soorten interieurs, in elk appartement, in elk huis en elke stad. Eerst en vooral natuurlijk de Fatboy zitzak, die nu verkrijgbaar is met een verwisselbare jas, als stonewashed beanbag en als junior zitzak. Speel met de zitkussens of "echte" kussens zoals de Cuscino, stijl met uw gevoel en geniet van een onvergetelijke indoor lounge ervaring - speels en met veel kleur.

Fatboy Outdoor Assortiment

Als het weer te goed is om binnenshuis te verzuren, maken Fatboy-producten ook van de tuin, het strand of het park een lounge. Varieer en combineer zitzak, Fatboy Picnic Lounge en vloerkussens zoals u wilt en creëer de buitenruimte van uw dromen. De varianten van de Fatboy Outdoor Riding Bag kunnen veel verdragen. Een gratis zaterdag met Fatboy begint op het balkon, wanneer je jezelf op je zitzak in de zon laat liggen. Om met de kinderen te ravotten, even uit te blazen, te loungen en te genieten van het buiten zijn en samenzijn. Fatboy Outdoor past zich aan uw persoonlijke situatie aan en speelt graag mee!

Fatboy Lamp en Fatboy hangmat

De fabrikant Fatboy kan niet alleen zitzakken en kussens maken. Met de Fatboy Edison de Petit heeft de Nederlandse fabrikant een lamp gelanceerd die even stijlvol als functioneel is. Met behulp van de modernste LED-technologie verlicht hij ook de lampvoet en kan dankzij de spatwaterdichte behuizing zowel binnen als buiten worden gebruikt. Natuurlijk is er ook de Fatboy lamp, niet alleen gewoon, maar ook met kleurrijke, grappige lampenkappen die een goed humeur verspreiden.

De Fatboy hangmat is de juiste hangmat voor degenen die willen gaan liggen en zich comfortabel willen voelen. De Fatboy hangmat is verkrijgbaar in tal van heldere en discrete kleuren, zodat er voor elke smaak iets te vinden is. Dankzij de draagtas is hetbuitenproduct ook een probleemloze reisgenoot.

De manier van leven

En of het nu Fatboy Original zitzak of Fatboy Junior zitzak is, of het nu gaat om een lichte of een vloerkussen - al deze designproducten belichamen de filosofie van het Nederlandse bedrijf, de "Fatboy way of life": het motto van de fabrikant van zitzakken Fatboy is synoniem voor een mix van sympathie, tolerantie, openheid en humor. Fatboy producten kijken vanuit verschillende perspectieven naar de wereld en zien de dingen met levensvreugde en creativiteit.

Website van Fatboy


De belangrijkste ontwerpers