• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Eetkamers

Ontdek creatieve ideeën en inspiratie voor het ontwerp van uw eetkamer - met eetkamermeubels en accessoires van designfabrikanten.

Productgroepen


Eetkamerideeën voor Get-Togethers

De eetkamer is een van de belangrijkste kamers in het huis. Hier ontmoeten familie en vrienden elkaar aan de eettafel en delen ze eten, denken en lachen. Dit is de reden waarom er bij de inrichting van deze ruimte rekening moet worden gehouden met een aantal zaken.

De juiste eetkamermeubels voor thuis

Kies meubels die voldoen aan functionele, esthetische en woonwensen. De eettafel is in eerste instantie gebaseerd op de grootte van de kamer en het aantal personen aan tafel. De tweede stap bestaat uit het vinden van het juiste materiaal voor u en uw gezin. In huishoudens met kinderen is een robuust oppervlak belangrijk. Dan gaat het om de stoelen : zorg ervoor dat je rechtop kunt zitten en dat de juiste hoogte voor de eettafel wordt gekozen. Kies stoelen in verschillende kleuren en vormen. Dit geeft uw eetkamer een moderne uitstraling en een speciaal tintje.

Personaliseer met charmante eetkamerdecoraties

Naast eetkamermeubilair hebben wij vele praktische en decoratieve huishoudelijke accessoires, waarmee u uw eetkamer tot een plek om te ontspannen kunt maken. Dit omvat ook goed serviesgoed, bestek en accessoires om de tafel aan te kleden en voedsel te serveren. Laat u inspireren door onze selectie en onze eetkamer ideeën!