• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ralph Kraeuter


Ralph Kraeuter

Het belangrijkste doel voor Ralph Kraeuter is het bereiken van "harmonie in vorm, functie en emoties" in zijn ontwerpen. Daarom werkt de diploma-ontwerper samen met verschillende specialisten.

Na zijn studies in Helsinki en Essen ontwierp Ralph Kraeuter als freelance ontwerper voor veel bedrijven. In zijn eigen ontwerpstudio "network-design" werkt Kraeuter samen met ontwerpspecialisten, fabrikanten, distributeurs en logistieke bedrijven om tot individuele prestaties voor elk project en elke klant te komen - daar komt de naam van de studio vandaan.

Het portfolio van Ralph Kraeuter lijkt dan ook enorm: de ontwerpstudio werkt op allerlei gebieden, van enkelvoudig meubilair voor bepaalde interieurs tot massaproductie.

Ralph Kraeuter's studio netwerk-design verenigt design en technische realisatie. De verschillende opdrachten die hij ontvangt zijn verantwoordelijk voor het grote netwerk van industriële bedrijven die in de loop der tijd zijn ontstaan. Toen de grote projecten groeiden, kwamen er ook ontwerpbureaus, grafische en webdesigners en meer. Daarom is Ralph Kraeuter niet het soort ontwerper met één herkenbare stijl, maar optimaliseert hij projecten en vindt hij oplossingen voor elke vaste klant.

Website van Ralph Kraeuter


Merken