• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gesa Hansen


Die Designerin Gesa Hansen

Gesa Hansen werd in 1981. Geboren in Arnsberg. Na haar ontwerpstudie aan de Bauhaus-Universiteit in Weimar werkte ze in het Atelier van Jean Nouvel in Parijs, in de grafische studio H 5 en bij NDC in Tokio. Haar werk was al te zien op vele exposities, zoals het 100% Design Festival in Seoul, het Design Shop Artlab in Brussel of het Designmai in Berlijn.

Gesa Hansen werkt als zelfstandig ontwerper in Parijs en sinds 2007. Jaar als art director van Hans Hans Hansen, haar vader Hansen, produceert werk-, woon- en objectmeubelen van hoogwaardige materialen in het gelijknamige bedrijf. Het talent van hout en meubelontwerp is als het ware haar geschenk.

Voor haar eerste collectie, de Remix Collection, die verscheen met het label "The Hansen Family", verdiende ze internationale erkenning. Verder is de Remix-serie van de Hansen Family onderscheiden met twee Red Dot Awards, de Good Design Award van het Chicago Anthenaeum en is ze genomineerd voor de designprijs van de BRD (Bondsrepubliek Duitsland).

Website van Gesa Hansen


Merken