• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Wandplank

Gerelateerde categorieën: Planken, Wandrekken, kleine planken

Opbergruimte voor boeken, een platform voor uw favoriete decoratieve figuren of een vervanging voor een kleerkast - in zijn verschillende uitvoeringen is de wandplank gemaakt voor de meest uiteenlopende eisen. Vind de wandplank die bij u past!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Wandplanken - van hout, metaal of glas

Een groot aantal ontwerpers speelt met de wandplankklassieker, de eenvoudige plank, en creëert ongewone en speelse modellen. Er zijn ook geen grenzen voor de fabrikanten als het gaat om de keuze van het materiaal. Het gebruik van hout, metaal, glas en kunststof resulteert in een verscheidenheid aan verschillende wandplanken - voor elke interieurstijl is er wel iets. Het is bijzonder modern om de boeken of voorwerpen visueel in de lucht te laten zweven. Dit wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door de boekenkast van linea1 . Een flinterdunne staalplaat maakt de plank onzichtbaar en geeft het effect dat de boeken of DVD's tegen de muur zweven.

Waarop moet worden gelet bij de montage van de wandplank?

Om lang van uw wandplank te kunnen genieten, is het belangrijk dat u hem correct en veilig monteert. Eerst en vooral moet u nadenken over waar u de wandplank wilt laten hangen. Bedenk ook wat erop moet komen te staan. Met behulp van een waterpas kunt u de plank correct op de muur plaatsen en de juiste positie op de muur markeren. Om ervoor te zorgen dat de plank voldoende steun biedt, moet u rekening houden met het gewicht van de voorwerpen die op de plank worden geplaatst. Dit moet u niet alleen helpen bij de keuze van de perfecte plank, maar ook bij de montage ervan: de juiste schroeven en pluggen moeten worden gebruikt. Er zijn speciale bevestigingsmiddelen voor elke muur. Muren in oude gebouwen, bijvoorbeeld, zijn vaak poreus en vereisen lange schroeven en pluggen om een stevige bevestiging te garanderen.

Planken in de woonwinkel - uw voordelen in een oogopslag

U vindt een breed, samengesteld assortiment wandplanken in de Connox woonwinkel. Laat u inspireren door het ruime assortiment designmeubelen van hoge kwaliteit en kies uw eigen favoriete wandplank!

U wilt de wandplank online kopen? Wij leveren het handig en binnen een paar werkdagen rechtstreeks bij u thuis!