• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

slaapkamermeubilair

Gerelateerde categorieën: Bijzettafels, Bedden, Designer ladenkast, Kledingrek, nachtkastje, Planken

De slaapkamer is de plek waar we onze batterijen opladen en daarmee de basis voor het dagelijks leven. Daarom is het van cruciaal belang welke meubels u gebruikt om uw slaapruimte te ontwerpen. Hier vindt u de ideale slaapkamermeubelen en accessoires.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Moderne slaapkamermeubelen voor uw individuele welzijn

Wat heeft u nodig voor uw slaapruimte? Misschien bent u nog steeds op zoek naar een comfortabel bed, de juiste ladekast of inspiratie voor het optimaal benutten van de ruimte in een kleine kamer. Dan helpen de volgende tips u verder.

1. Welke meubels heb ik nodig voor mijn slaapkamer?
2. Slaapkamermeubilair voor kleine kamers

3. Kwaliteit loont - hoogwaardig designmeubilair voor een beter binnenklimaat

4. Slaapkamermeubilair: massief hout en andere materialen

5. Designer slaapkamermeubilair in wit versus donker slaapkamermeubilair

6. Hoe regel ik het meubilair?

7. Slaapkamermeubilair van Connox - Uw voordelen

1. Welke meubels heb ik nodig voor mijn slaapkamer?

Wat slaapkamermeubilair altijd in de slaapkamer moet zijn, is het bed. Voor een comfortabel bed dat u lang begeleidt, hangt het af van de kwaliteit van het matras. Investeer in een slaapmat van hoge kwaliteit - het loont uiteindelijk. De Duitse fabrikant muun produceert hoogwaardige comfortmatrassen - made in Germany. Het bijzondere eraan: muun integreert vier verschillende liggevoelens in één matras.

Om al uw spullen op te slaan, heeft u intelligente opslagoplossingen nodig. Denk eerst na over welke items je in je slaapkamer wilt opbergen. Voor het opbergen van kleding, schoenen, handdoeken en bedlinnen heeft u een kledingkast, een plank voor boeken, een ladekast voor cosmetica en andere kleine artikelen nodig. Het Reflect sideboard van Muuto heeft een praktische kabeldoorvoer. Over het algemeen zorgen gesloten elementen voor meer rust en stilte. Op een kleine plank, zoals de Pocket wandplank van String, kunnen persoonlijke voorwerpen goed in beeld worden gebracht. Wilt u een aantal kledingstukken als eyecatcher in scène zetten? Kijk dan eens goed naar onze garderobes.
Bovendien is het zinvol om een nachtkastje naast je bed te plaatsen. Het biedt een plank voor boeken of de wekker. Nachtkastjes met deuren of laden zijn ideaal voor het opbergen van meer boeken of kleine voorwerpen die niet elders kunnen worden opgeborgen. Met andere woorden: het nachtkastje van de slaapkamermeubelen kan een echt ruimtewonder zijn. Hier kunt u lezen hoe u uw nachtkastje kunt ontwerpen.
Vooral praktisch voor sjaals, shirts of blouses zijn zogenaamde stille dienaren. Deze meubels voor uw slaapkamer hebben kleding en accessoires klaarliggen en passen dankzij het onopvallende design naadloos in de kamer. De fabrikanten Mox en ClassiCon staan met hun Silent Servants voor een verfijnd en nobel design.

Misschien is er genoeg ruimte in uw slaapkamer om na te denken over een kleine zithoek. Een stoel of fauteuil kan dienen als praktisch opbergoppervlak. Daarnaast plaats je een kleine bijzettafel en rondt de hoek af met een mooie tafellamp of vloerlamp.

2. Designer slaapkamermeubilair voor kleine kamers

U wilt uw slaapkamer inrichten, maar heeft u een kleine kamer? Geen probleem, geen probleem. Het is verbazingwekkend hoe netjes de kamer eruit kan zien met de juiste slaapkamermeubelen. Wat u nodig heeft zijn multifunctionele meubels met een ingetogen design. Gebruik de ruimte onder het bed. Hiervoor zijn er opbergmanden en containers die vakkundig de seizoensgebonden garderobe doen verdwijnen. Je kunt er ook alles opbergen wat je in het dagelijks leven niet nodig hebt: Beddengoed, handdoeken, de slaapzak of zelfs persoonlijke spullen die u wilt bewaren maar elders geen plaats heeft. Het oppervlak boven de deur is ideaal voor een kleine plank waarop boeken of opbergdozen kunnen worden opgeborgen. Fabrikanten zoals Müller Möbelwerkstätten hebben bedden met geïntegreerde opbergruimte ontwikkeld. De klassieker onder de ruimtebesparende bedden is het Müller stapelbed. De bank kan naar wens snel worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Twee tips voor kleine slaapkamers: Vertrouw eerder op hoge in plaats van diepe meubels, wat zowel optisch als echt meer ruimte creëert. Spiegels zijn praktisch om de ruimte groter te laten lijken.

3. Kwaliteit loont - hoogwaardig designmeubilair voor een beter binnenklimaat

Of u goed kunt slapen hangt onder andere af van het binnenklimaat. Een optimaal kamerklimaat bevordert de rustgevende slaap en het welzijn in het algemeen. Terwijl schadelijke lakken chemische stoffen verdampen, lijken designer slaapkamermeubelen van massief hout op een luchtfilter. Door de open poriën van het natuurlijk geteelde materiaal hout absorberen massief houten meubelen aanzienlijke hoeveelheden schadelijke stoffen en verbeteren zo de luchtkwaliteit. Bij Connox besteden we speciale aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en stellen we onze meubelen zorgvuldig samen volgens deze criteria.

4. Slaapkamermeubilair: massief hout en andere materialen

Het materiaal is bepalend voor het karakter van een ruimte. Houten meubelen hebben een aardend effect. Meubels voor de slaapkamer van roestvrij staal of glas hebben een koel effect. Innovatieve materialen zoals kunststof onderstrepen een moderne, futuristische sfeer. U kunt het interieur losmaken met een combinatie van verschillende materialen.

5. Ontwerp en vormgeving van slaapkamermeubilair

Slaapkamerinrichting eenvoudig gemaakt: slaapkamermeubilair past zich aan uw behoeften en ook uw stijl aan. Misschien vind je het minimalistisch. Vertrouw dan op lineair meubilair en let op een minimale dosis materiaalmix. Slaapkamermeubelen in landelijke stijl zijn meestal houten meubelen met organische elementen - de perfecte keuze voor wie het romantischer wil. In principe geldt: hoe duidelijker de ontwerptaal, hoe rustiger de ruimte en hoe makkelijker het is om de twee te combineren.

6. Slaapkamermeubilair in wit versus donker slaapkamermeubilair

Witte slaapkamermeubelen creëren visueel meer ruimte en kunnen gemakkelijk met elkaar of met echt houten slaapkamermeubilair worden gecombineerd. Heeft u een gekleurde muur? Slaapkamermeubels in het wit zorgen voor heldere, heldere accenten voor een gekleurde wand. Donkere slaapkamermeubelen geven de kamer een ruwer, industrieel karakter. Dit soort meubels ziet er goed uit met accessoires in metallic look. Onze tip voor donkere slaapkamermeubelen: leg ze voor een gekleurde muur in een pasteltint naar keuze - dit verzacht het contrast tussen licht en donker. Afhankelijk van de kleur van de muur krijgt de ruimte een eigen, individuele toets. Houdt u van sterke contrasten? Combineer donkere slaapkamermeubelen met een witte muur en zet het patroon voort in uw decoratie.

7. Hoe regel ik het meubilair?

Vaak is het bed het grootste meubelstuk in de slaapkamer. Begin dus met het selecteren van de locatie voor het bed. Het beste wat je kunt doen is gaan liggen en de deur in de gaten houden. Studies hebben aangetoond dat dit arrangement het vlieginstinct kalmeert en dat je beter kunt slapen. Bepaal dan de ruimte voor het op een na grootste meubelstuk - de garderobe. Merk op dat deuren en laden kunnen worden geopend zonder tegen alles aan te kloppen. Als je een ladekast hebt, plaats deze dan achteraf. Kleinere meubels, zoals rekken, zijn flexibeler en kunnen aan het einde worden geplaatst en bevestigd. Het nachtkastje hoort bij het bed. Als je een kleine kamer met pistes hebt, begin dan met de kast.

8. Slaapkamermeubilair van Connox - uw voordelen:

Inkoopadvies bij Connox

U wilt slaapkamermeubilair kopen maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw goederen comfortabel en binnen enkele werkdagen direct bij u thuis bezorgen!

Ruimte van je keuze