• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fruitschalen

Gerelateerde categorieën: Kommen, Decoratie, Salade Schalen, Dienende Kommen

Natuurlijk moet een fruitschaal zijn doel dienen. Het wordt verondersteld om op een betrouwbare manier elk soort fruit op te slaan. Maar tegelijkertijd moet het er ook goed uitzien. Als het functie en design combineert, is het een uitstekend optisch hoogtepunt op de eettafel. Het ziet er goed uit op het dressoir in de woonkamer en het snijdt een goed figuur in de keuken. Een moderne fruitschaal van roestvrij staal of glas bevat niet alleen bananen en appels, maar is een functioneel object met de potentie om een blikvanger te zijn. Dit is wat de ontwerpen van alle grote internationale ontwerpers uit heel Europa, bijvoorbeeld Alessi, Muuto of Menu, gemeen hebben.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Meer dan opslag: de Fruitschaal als blikvanger

Een design fruitschaal in de keuken of in de woonkamer trekt al van een afstand de aandacht. De Crushed Bowl van Muuto heeft een grafische stijl en heeft door zijn uiterlijk al een kopie van de softwarearchitecten waarmee ze graag werken. Deze fruitschaal heeft een modern en futuristisch design en is zeker uniek. Een design fruitschaal uit Zuid-Europa belichaamt een heel andere stijl, zoals te zien is in de Alessi fruitschaal. Alle schalen zijn zeer geschikt als serveerschaal, ze slaan alle vruchten betrouwbaar op en maken het er visueel aantrekkelijk uitzien. Indien de Alessi fruitschaal van glas of roestvrij staal te koel overkomt, bieden warme materialen een alternatief.

Fruitschaal van hout - een alleskunner

Een fruitschaal van hout is, ongeacht de inrichting, warm en comfortabel. Of de design fruitschaal van glas, porselein of hout moet worden gemaakt, is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak en de inrichtingstijl. De Alessi fruitschaal ziet er zeer elegant uit in een moderne woonkamer of een futuristische keuken. Maar een houten schaal van hout kan leiden tot een zeer charmante breuk in stijl. In ieder geval voldoen alle decoratieve schalen aan hun functionele doel. Afhankelijk van de stijl kunt u de gebruikelijke decoratie in de keuken, eetkamer of woonkamer aanvullen met een design fruitschaal of een visuele blikvanger in een andere stijl creëren. Met de diverse schalen van onze ontwerpers uit heel Europa kunt u een elegante en persoonlijke stijl belichamen die een bijzondere charme geeft, waardoor het een onmisbaar accessoire is.

Fancy Fruitschaal in de Interior Design Shop - Uw voordelen