Ontwerpduo | Connox

OntwerpduoOntwerpduo

Kleur en charme in combinatie met functie en technologie

Een vogelkooi waarin je vrij kunt zwaaien, licht dat zich als bomen verdeelt of een tafel waarop je met knikkers kunt spelen: De fantastische wereld van Ontwerpduo is het resultaat van de samenwerking en chemie tussen Tineke Beunders en Nathan Wierink. De ontwerpers leerden elkaar kennen tijdens hun studie en wat begon als een duo is nu een van de meest gerenommeerde ontwerpstudio's van Nederland.

Tineke stelt zich graag een beetje anders voor door er nieuwe functies voor te bedenken, waarbij ze de praktische of technische beperkingen grotendeels negeert. Vaak zijn deze dingen in een vorm die onmogelijk lijkt - tot Nathan meedoet. Met hem blijken Tineke's ideeën haalbaar. Het resultaat zijn producten met een vrouwelijke en een mannelijke kant. Kleur en charme gecombineerd met functie en technologie.

Het pand van Ontwerpduo is gevestigd op het terrein van een voormalige Philipsfabriek in Eindhoven. Een deel van de productie voor de eigen productie en die van andere gerenommeerde fabrikanten vindt daar plaats en de rest wordt zo dicht mogelijk bij huis geproduceerd: meestal in Nederland, maar nooit buiten Europa.

Website van Ontwerpduo


Merken