Olivier ChabaudOlivier Chabaud

Olivier Chabaud is een van deze gepassioneerde mensen die nooit een andere optie hebben gezien dan het volgen van hun roeping. Huizen bouwen, meubeldesign: dit boeit de Fransman echt.

Na zijn afstuderen aan de Parijse ENSCI (École nationale supérieure de création industrielle) richtte Chabaud in 2008. Jaar zijn eigen bureau op. Ondertussen heeft hij twee kantoren, een ten zuidwesten van Parijs in Clamart en het andere in Bordeaux aan de Atlantische kust. Duidelijke lijnen en de nadruk op de vrije ruimte zijn de fundamenten die zowel in de architectuur als in de producten van de Fransman terug te vinden zijn. Echter, alle objecten die inherent zijn aan een warme en gevoelige stijl.

Jean-François Bellemère, al vele jaren ontwerper en vriend van Chabaud, zegt: "Wat hem bijzonder maakt is dat hij allerlei vragen stelt. Zelfs die vragen, niemand anders kon bedenken, om zijn doelen te bereiken". Onderdeel van het succes van Olivier Chabaud is dat alles gebaseerd is op vertrouwen en absolute transparantie voor zijn klanten.

Website van Olivier Chabaud


Merken