• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nieuwe heren


Nooit meer

Nieuwe heer uit Utrecht

Nieuwe Heren, vrij vertaald als "New Gentleman", werd in 2009 opgericht door Erik De Nijs en Tim Smit. Erik en Tim hebben beiden hun studie aan de Universiteit voor de Kunsten in Utrecht in 2009 afgerond. Na enkele succesvolle samenwerkingen tijdens hun studie, besloten ze hun eigen ontwerpstudio op te richten en hun gelijkaardige visies en ideeën voor een vruchtbare samenwerking te verenigen.

Als Nieuwe Heren ontwerpen zij producten die meer dan alleen maar mooi zijn. Zij zijn van mening dat er al genoeg betekenisloze producten zijn en daarom streven zij naar tijdloze ontwerpen met een focus op een lange levensduur. Daarom werken ze vooral met materialen zoals staal, beton en hout, die ook duurzaam zijn.

Haar werk varieert van kleine designobjecten tot de inrichting van trendy bars en de inrichting van een compleet kinderziekenhuis. Je werkt graag aan een klein object en aan een heel kantoorgebouw.

"In onze ontwerpen zijn we eigenlijk nogal egoïstisch, we creëren wat we willen. We hopen dat de rest van de wereld het ook leuk vindt."

Website van Nieuwe heren


Merken