Neuland IndustriedesignNeuland Industriedesign

Eva Paster en Michael Geldmacher ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen in München en richtten in 199 hun ontwerpstudio "Neuland Industriedesign" op in de Beierse hoofdstad.9.

Tot het jaar 2005 hebben Eva en Michael zich toegelegd op de klassieke industriële vormgeving (medische technologie, producten voor de buitenruimte, spelletjes en cosmetica). In 2005 begonnen ze met het ontwerpen van inrichtingsobjecten voor internationale klanten en ontvingen ze verschillende prijzen voor hun werk, waaronder de Elle Deco Design Award 2006, een nominatie voor de Compasso D'Oro 2007, de Chicago good design award, de IF product design award, een nominatie voor de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland, en andere prijzen.

Tegenwoordig werken Eva Paster en Michael Geldmacher ook als universitair docent en delen ze hetzelfde credo op het gebied van design: "Producten zijn de uitdrukking van een visie op het leven. In overeenstemming met veranderende waarden en systemen zoeken we naar nieuwe formuleringen. Op deze manier komen we tot een herwaardering van functies en vinden we een nieuwe esthetische uitdrukking.

Website van Neuland Industriedesign


Merken