Mario MazzerMario Mazzer

Mario Mazzer, geboren in 1955, voltooide zijn architectuurstudie in Mailan in 1978 en behaalde zijn diploma als industrieel ontwerper aan de Scuola Politecnica di Design in Milaan in 1979. Hier werkte hij samen met Italiaanse ontwerpers.

In de jaren 80 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op. Mario Mazzer werkt op allerlei gebieden: architectuur, interieurontwerp en industrieel ontwerp. Hij voerde een culturele discussie over design naar aanleiding van conferenties en tentoonstellingen in musea en design exposities.

Hij werd in 1988 en 1989 op de wedstrijd,,YOUNG &DESIGN''' uitgereikt met een eervolle vermelding. In 1991 won hij in hetzelfde concours de eerste prijs. In 1996 kreeg hij de ''Honourable Mention'' in het Amerikaanse designmagazine 'ID ANNUAL DESIGN REVIEW'. Zijn creaties werden gekozen in de ADI DESIGN INDEX en in de INTERNATIONAL DESIGN YEARBOOK. Een monografie getiteld ''THINKING ABOUT THINGS' van Mario Mazzer werd gepubliceerd in 2001.. Hij werkte samen met veel zakenmensen van industrieel ontwerp.

Website van Mario Mazzer


Merken