• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Jörg Brachmann


Jörg Brachmann

Jörg Brachmann is een Duitse ontwerper van de "Zweedse stad" Lützen. De oprichter van het label Urbanature richt zich op de productie van duurzame producten.

"We worden aangetrokken tot de natuurlijke wereld. Het zit in onze natuur. En toch wonen we in steden en staren we naar de muren", zegt Jörg Brachmann. Met zijn bedrijf Urbanature, opgericht in 2013, probeert de timmerman en ontwerper de kloof tussen het stadsleven en het platteland te overbruggen, in uw eigen huis. Natuurlijk kan de verstedelijking niet worden tegengehouden, dus wat is er geschikter om de natuur mee te nemen?

Een stukje natuur in het dagelijks leven in de stad

De producten van Jörg Brachmann brengen een stukje natuur in het dagelijks leven in de stad. In samenwerking met regionale ambachtspecialisten ontwikkelt hij oplossingen die het mogelijk maken om zijn producten op een economische en hoogwaardige manier te produceren. Daarom wordt alleen hout uit duurzame bossen en recyclebare materialen - zelfs voor de verpakking - gebruikt.

Zelfs maatwerk is mogelijk. Die geest is aan zijn zijde het bewijs van de TrendAward die Urbanature kort na de oprichting van het bedrijf kreeg op het gebied van duurzaamheid en design.

Website van Jörg Brachmann


Merken