• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hiromichi Konno


Hiromichi Konno

Hiromichi Konno is een Japanse ontwerper met een internationale aanpak. Hij studeerde in Japan en Zweden en woonde vele jaren in Londen. Zijn stijl is onmiskenbaar en zijn creaties zijn vol energie en soms provocerend. Hij werkt voor gerenommeerde bedrijven en producenten over de hele wereld en is vooral populair en gevraagd in Scandinavië. RINTM is de eerste samenwerking van Hiromichi Konno met Fritz Hansen.

Hiromichi Konno ontwierp de RIN stoel in een elegant en futuristisch design voor Fritz Hansen. Japanse en Deense ontwerptradities smelten harmonieus samen in deze stoel. De elegante stoel heeft een innovatieve, vooruitstrevende noot. Het nodigt uit om urenlang te ontspannen en belichaamt een nieuwe richting van traditioneel stoelontwerp.

"Ik wilde een stoel maken die emoties zou kunnen stimuleren en opwekken. Het moet blijkbaar aantrekkelijk zijn, want je moest ook een soort elegantie voelen als je erop zit. Daarom heb ik gekozen voor een ontwerp dat poëtisch, eenvoudig, sterk, casual en innovatief was. Het was mijn doel om vanaf het begin de perfecte stoel te maken", legt Hiromichi Konno uit.

Website van Hiromichi Konno


Merken