• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Isa Glink


Isa Glink

Duitse ontwerper in de textielsector

Isa Glink is een Duitse ontwerpster die studeerde aan het Royal College of Art in Londen en aan de University of Applied Sciences in Hamburg. Sinds 2002 is ze Creative Director bij Kinnasand, een merk van Kvadrat.

Voordat ze bij Kinnsand kwam, werkte ze als designmanager in de textielsector en internationaal als ontwerper en trendconsultant op het gebied van interieurdesign en mode. Parallel aan haar werk als Creative Director bij Kinnasand was ze docent textielontwerp aan de Akademie JAK in Hamburg. Ze gaf les en leidde seminars en workshops in verschillende andere academische instellingen, waaronder het Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg en de internationale designtentoonstelling blickfang in Hamburg.

De collecties van Isa Glink zijn bekroond met talrijke nationale en internationale designprijzen, waaronder de German Design Award, de ICFF Editors Award, de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland en de red dot design award. Ze heeft ook verschillende Interior Innovation Awards gewonnen, waaronder de "Best of Best" prijs voor haar UNFOLD collectie in 2013.

Website van Isa Glink


Merken