• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Dror Benshetrit


Dror Benshetrit

Dror Benshetrit werkte in zijn eigen studio, Studio Dror, die hij in 200 jaar tijd oprichtte.2.

Benshetrit is gespecialiseerd in productontwerp, architectuur en art direction. De werkgever van Dror Benshetrit zijn bekende bedrijven als Puma, Rosenthal, Boffi, Levi's, Bombay Sapphire, Surface Magazine en Kiehl's.

Dror Benshetrit verzamelde zijn ervaringen als ontwerper aan de Design Academy in Eindhoven en aan het Center for Art Education in het Museum of Art in Tel Aviv (Israël). Daar kreeg hij zijn unieke ontwerpstijl die terug te vinden is in elk van zijn projecten.
Dror Benshetrit is inmiddels onderdeel van de Design-Agency Culture & Commerce en sluit zich daarbij aan bij een topteam, waarin ook Pilippe Starck en Marcel Wanders zitten.

Dror Benshetrit trok de aandacht van grote media als de New York Times, New York Times Style Magazine, Newsweek, The Washington Post, ELLE, Wallpaper en anderen. Zijn product "The Vase of Phases" maakt deel uit van de collectie van het staatsmuseum voor toegepaste kunst in München en in het Eretz Israel Museum in Tel Aviv. Hij ontwierp de Try it Trivet voor Alessi.

Website van Dror Benshetrit


Merken