• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Leander - Luna

Leander - Luna

Luna

"Zo licht als spelen - dat is het idee achter de meubelserie van Leander. Luna ™. Het combineert de duidelijke Scandinavische designtaal met de speelse wereld van kinderen. De ingenieuze constructie van de poten als onafhankelijke basis en de keuze van verschillende materialen geven de meubels een zwevende expressie en een zeer delicate uitstraling. In combinatie met de schuine lijnen zorgt deze constructie voor een geheel nieuwe uitstraling. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit maakt de Leander Luna ™-serie mooi meubeldesign betaalbaar, ook voor jonge gezinnen."

De Leander Luna series hebben een zwevende en lichte uitdrukking. De meubels zijn verkrijgbaar in wit/eiken en grijs/eiken om bij de meeste interieurs te passen. Pas uw kinderkamer aan met kleurrijke muren en prachtig ecologisch textiel van Leander, verkrijgbaar in diverse kleuren. Decoreer met dekens en manden van natuurlijke materialen om de kamer gezellig te maken.

Het ontwerp van het Luna ™ babybedje is zo flexibel dat het zijn functie kan aanpassen aan de veranderende behoeften van uw kind. De lattenbodem kan in twee standen worden gemonteerd. In de bovenste stand voor de eerste maanden van het leven van uw kind. In de onderste stand als uw kind wat gegroeid is. Onze praktische ombouwset (apart verkrijgbaar) biedt de mogelijkheid om het Luna ™ babybed snel en eenvoudig om te bouwen tot een open juniorbed met of zonder bedhek of zelfs tot een bank door een kant van de sporten te vervangen.