• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nuuck

Het Nederlandse designmerk Nuuck produceert tijdloze meubelen in Scandinavisch design met vriendelijke vormen. Een duurzaam gebruik van hulpbronnen ligt Nuuck na aan het hart en dit wordt weerspiegeld in de producten.


Nordic Design door Nuuck

Het Nederlandse designmerk Nuuck is genoemd naar de hoofdstad van Groenland: Nuuk. Het land dient als inspiratiebron voor de ontwerpers, want er zijn veel mooie dingen te vinden. De prachtige natuur van het land wordt weerspiegeld in de ontwerpen van Nuuck. Het merk kijkt terug naar het verleden en produceert tijdloze meubelen in Scandinavisch design met vriendelijke vormen.

Comfort is prioriteit nummer één bij Nuuck. Gezellige sofa's, stoelen en fauteuils overtuigen met veel zitcomfort. Chique tapijten en lampen zorgen voor een aangename woonsfeer. De kleuren zand, groen, zwart en wit domineren de meubels van het merk. Daardoor kunnen alle artikelen harmonieus worden gecombineerd en gemakkelijk worden ingepast in de bestaande woninginrichting.

Milieubewust designmeubilair

Nuuck geeft om het milieu. Daarom vraagt het Nederlandse bedrijf zich bij elk product af hoe het duurzaam kan worden ontworpen. Zij recycleren vaak materialen van oude producten, hergebruiken die en maken er nieuwe artikelen van. Nuuck produceert onder andere tapijt van PET-flessen en pleit daarmee voor een verantwoord gebruik van hulpbronnen.