• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kristina dam studio

De Kristina Dam Studio is in 2012 ontworpen door de Deense grafisch ontwerper en architect met dezelfde naam. De Kristina Dam Studio collectie is exclusief gemaakt binnen de EU en alle ontwerpen komen uit Kopenhagen, Denemarken.


Scandinavische ontwerptraditie gemaakt in de EU

De Kristina Dam Studio is in 2012 ontworpen door de Deense grafisch ontwerper en architect met dezelfde naam. Kristina Dam is afgestudeerd aan de Royal Danish School of Art, Architecture and Design in Kopenhagen. Haar grote liefde voor architectuur en minimalistische grafische lijnen zijn terug te vinden in haar ontwerpen. Ze vindt haar inspiratie tijdens het reizen, browsen op Pinterest, bloggen, Instagram en praten met mensen.

De Kristina Dam Studio collectie is exclusief gemaakt binnen de EU en alle ontwerpen komen uit Kopenhagen, Denemarken.

“Ons doel is om bij te dragen aan een zeer trotse Scandinavische designtraditie en deze verder te ontwikkelen. De Kristina Dam Studio heeft zich ten doel gesteld het fuseren van kunst en interieur design in meubels, art prints, accessoires en sculpturen te stellen. “

Website van Kristina dam studio


Kristina Dam Studio

De Kristina Dam Studio-collectie wordt uitsluitend binnen de EU gemaakt en alle ontwerpen komen uit Kopenhagen, Denemarken.