• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Schönbuch

Voel je welkom - dit is het leidende principe van Schönbuch. De kerncompetentie van het bedrijf ligt in het leveren van functionele oplossingen en inrichtingsconcepten voor de entree.


Ontdek alle collecties en series van Schönbuch

Voel je welkom - dit is het leidende principe van Schönbuch. De kerncompetentie van het bedrijf is het leveren van functionele oplossingen en inrichtingsconcepten voor de entree in de eigen vier muren. Loft-appartementen in grote steden, vrijstaande huizen in landelijke gebieden of projectinrichting met specifieke gebruikseisen - Schönbuch heeft de ideale oplossing: hal- en lobbysystemen, kasten, creatieve opbergruimte-ontwerp, individuele items met een bijzonder karakter en woonaccessoires.

Elk Schönbuch product voldoet aan de strengste normen op het gebied van design, materiaal en afwerking. Functie is altijd de creatieve stimulans - de klassiekers van het merk onthullen dit net zo goed als de in het oog springende innovaties.

Het bedrijf Schömbuch bestaat al sinds de jaren zestig. Sindsdien heeft het merk naam gemaakt als meubelspecialist op het gebied van de entree. Michael Reß nam in 2005 de leiding van het bedrijf over, nadat hij als eigenaar van Ress meubelfabricage in Bad Königshofen al lange tijd een productiepartner was.

Sinds de overname is Michael Reß samen met Carolin Sangha de collectie van Schönbuch blijven veranderen en richt zich op de internationale markt. Naast de ontwerpers die al bij Schönbuch actief waren, zijn er nu ook nieuwe, internationale ontwerpers die de toekomstgerichte collectie bij Schönbuch beïnvloeden. Michael Reß en Carolin Sangha proberen elk jaar de juiste ontwerpers voor marktpotentieel te vinden. Met hun werk worden de klassiekers en klanten van Schönbuch gecomplimenteerd en worden nieuwe programma's en innovatieve concepten ontwikkeld. De producten imponeren met hun goed gedoseerde, intense kleuren eyecatchers in combinatie met een puristische focus op het object als zodanig.

Website van Schönbuch


De belangrijkste ontwerpers