• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Danese Milano

De Italiaanse designfabrikant Danese Milano is al sinds 195 jaar een van de pioniers in de triomfantelijke processie van het Italiaanse design.7.


De Italiaanse designfabrikant Danese Milano is sinds 1957 een van de pioniers in de triomfantelijke processie van het Italiaanse design. Sinds 1957 is Danese Milano opgericht in 1957 en sindsdien is de designfabrikant erin geslaagd innovaties te produceren die een succesvolle combinatie van designcultuur, creatieve ontwikkeling en hoogwaardige producten weerspiegelen.

Danese Milano was nooit alleen een merk, maar altijd al de ontwikkelaar en producent van elegante objecten van hoge kwaliteit.

De Danese Milano producten bevatten veel tijdloze producten zoals de Falkland lampen, die archetypen zijn geworden.
" Als ik iets voor Danezen maak, ben ik van mening dat het de huidige designtrend moet overleven....het idee is dat iets wat vandaag de dag relevant is, over driehonderd jaar relevant zal zijn ", zegt Enzo Mari over zijn ontwerpen voor Danese Milano die hij samen met Bruno Munari ontwierp: Design producten die menselijkheid combineren met een bepaalde functie. Het internationale bedrijf Danese Milano met hoofdzetel in Milaan en Hong Kong biedt een breed spectrum aan home design producten die zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: Wonen, werken en licht. Het geeft samen met hen een modern antwoord op de relatie tussen mens en ruimte.

Website van Danese Milano


De belangrijkste ontwerpers