De Deense fabrikant Elvang Denemarken produceert bijzonder zachte stoffen die zijn samengesteld uit de beste Peruaanse alpaca en schapenwol. Verkrijgbaar in de designwinkel!
Elvang Denemarken

Elvang Denmark

Elvang Denemarken is in 2003 opgericht door Lasse en Tina Elvang. Tijdens het backpacken door de Peruaanse Andes werden ze verliefd op de warme, zachte natuur van de lokale gemeenschappen waarvan de natuur werd geëvenaard door hun producten.

Filter 

Kleuren  
Aanbieding
Nieuw
sorteren: Populariteit  


Elvang is een designgeoriënteerd bedrijf uit Denemarken, dat zich toelegt op Designer Tina Elvangde productie van dekens, kussens en sjaals. De visie van het bedrijf is de verbinding van Scandinavisch design met een van 's werelds beste vezels van de Peruaanse alpaca. De resultaten zijn stijlvolle en verfijnde producten met zijn vervaardigd vol trots en integriteit!

Elvang Denemarken is opgericht door Lasse en Tina Elvang in 2003.. Tijdens een reis naar Peru werden ze beiden verliefd op de warme en vriendelijke cultuur van de inheemse bevolking en hun zelfgemaakte producten. Lasse en Tina boden de Peruanen de mogelijkheid om hun wolproducten te distribueren naar de hele wereld door de oprichting van Elvang Denemarken.

Elvang Denemarken is lid van het UN Global Compact, 's werelds grootste netwerk voor bedrijven met sociale verantwoordelijkheid. Elvang staat voor hun principes en zorgt voor perfecte werkomstandigheden voor de medewerkers en distributeurs. Alpaca Gruppe De herders leren zelfs hoe ze betere wol te krijgen door het opfokken en scheren van hun alpaca's op de juiste manier te trainen.

Een hoge en eerlijke prijs voor hun wol wordt bereikt, evenals een hogere levensverwachting van de alpaca's wordt gewaarborgd door deze inzet en principes. Elvang Denemarken stimuleert een eeuwenoude traditie van alpacatextiel weven door elke productiestap in Peru te houden. Dit ondersteunt de herders door middel van het verhogen van hun levenskwaliteit en hun salaris, en het bestrijdt de extreme armoede die nog steeds erg aanwezig is in Peru.

Website van Elvang Denmark