• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Knoll International

Van het in 1938 opgerichte bedrijf heeft Knoll zich ontwikkeld tot een wereldwijde fabrikant van kantoormeubilair, die zich inzet voor een uitstekend design.


Ontdek alle collecties en series van Knoll International

Van het in 1938 opgerichte bedrijf heeft Knoll zich ontwikkeld tot een wereldwijde fabrikant van kantoormeubilair, die zich inzet voor een uitstekend design.

Het doel van het bedrijf Knoll International is om klanten elegante producten aan te bieden voor zowel privéruimtes als kantoren.
Als wereldwijd gerenommeerde leider op het gebied van design heeft Knoll honderden designprijzen ontvangen voor producten die zich in collecties van gerenommeerde kunstmusea over de hele wereld bevinden. Knoll is vooral trots op een 30-tal producten die worden tentoongesteld in de designcollectie van het Museum of Modern Art in New York City.

De KnollStudio collectie van moderne klassiekers omvat zitmeubelen, tafels en bureaus voor zowel executive offices als voor elegante woningen. KnollStudio staat voor geselecteerde en gesigneerde ontwerpen die zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende architecten en ontwerpers van de wereld en staat voor elegantie, ambacht en emblematische details.

De kantoorcollectie van Knoll omvat kantoormeubilair, kantoormeubilair, houten bureaus, rekken en metalen bureaus, kantooraccessoires, stoffen en leer.

De ontwerpfilosofie van Knoll is sterk verankerd in de eisen van de klanten.
Bij Knoll wordt serieus werkplekonderzoek gecombineerd met innovatief denken om karakteristieke werkgebieden te ontwerpen voor de hoogste prestaties die voldoen aan unieke en voortdurend veranderende zakelijke eisen.

Knoll heeft vertegenwoordigingen over de hele wereld. Knoll heeft showrooms en retailers in alle grote steden in Europa. In Noord-Amerika heeft Knoll een netwerk van meer dan 300 retailers die ondersteund worden door 100 showrooms en regionale kantoren.
In Latijns-Amerika en Azië worden de klanten van Knoll bediend door onafhankelijke franchisenemers. Knoll heeft productievestigingen in Foligno en Graffignana in Italië, East Greenville in Pennsylvania, Grand Rapids en Muskegon in Michigan (VS) en in Toronto in de Canadese staat Ontario.

Knoll is de eerste leverancier van kantoormeubilair wereldwijd die gecertificeerd is volgens ISO 9000 en ISO 14001.. In Europa is Knoll gecertificeerd volgens ISO 9001/2000, in Noord-Amerika volgens ISO 900.1.

Website van Knoll International


De belangrijkste ontwerpers