• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Koziol

Van de geliefde Hedgehog Cheese Grater tot talloze andere geïnspireerde en originele producten, Koziol is het innovatieve designmerk dat nieuwe materialen en effecten gebruikt om de beste verkopers te creëren.


Ontdek alle collecties en series van Koziol

Koziol - Gemaakt in Duitsland

Koziol creëert en produceert al sinds 1927. Made in Germany hoogwaardige producten met onverwachte ontwerpen voor de woning. De producten van Koziol worden geboren in het midden van het bos van Odes en worden op verantwoorde wijze in harmonische balans met mens en milieu gecreëerd, waarbij grondstoffen en energie worden bespaard en tegelijkertijd de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gewaarborgd.

Kasimir - De egelkaasrasp

Een van Koziol's meest geliefde ontwerpen is de kaasrasp in de vorm van een egel. Met zijn esthetisch mooie afgeronde randen en speelse uitstraling past de rasp ideaal in de hand en zijn spikes zijn in staat om parmezaan, cheddar en andere verse ingrediënten te raspen voor heerlijke zelfgemaakte maaltijden.

Ontwerp

Het unieke en internationaal bekroonde koziol design komt tot stand in samenwerking met het workshopteam en de meest gerenommeerde ontwerpers en universiteiten van Europa. Legendarische, lange levensduur design iconen zoals de bekerserie Aroma van Matteo Thun en koziol of de tas van de sterarchitect Alessandro Mendini komen naar voren in de symbiose van hart, high tech en handwerk. Velen van hen werden vele malen bekroond met de meest gerenommeerde internationale designprijzen - in totaal meer dan 50 keer.

Duurzaamheid

koziol werkt alleen met thermoplastische materialen, 100% recyclebaar zonder ontharders. koziol gebruikt alleen gifvrije kleurpigmenten en verpakt alleen slimme karton met de "groene stip". Al het plastic afval dat tijdens de productie ontstaat, wordt gerecycled. Het is onmogelijk om meer verantwoordelijk en zuiver te werken dan koziol.

Gecertificeerde kwaliteit

koziol is sinds meer dan tien jaar gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement volgens DIN ISO 9001. Een streng kaizen-programma en de concentratie op de milieupolitiek van het bedrijf maken van koziol een hardwerkende idool voor de hele branche. Het hele productieproces is naadloos en open zichtbaar. De koziol producten werden allemaal getest en door het "ÖKOTEST" (eco-test) tijdschrift als "zeer goed" beschouwd.

Maak je wereld beter en jezelf gelukkiger

koziol bedenkt en ontwerpt objecten voor een mooiere wereld met vleugels voor fantasie en een gevoel van geluk. Iedereen kan zich dit geluk met koziol ontwerpen veroorloven en iedereen is in staat om het aan anderen aan te bieden. En maak daarmee de wereld een beetje beter.

De koziol geluksfabriek

Hoe medewerkers, partners en klanten gelukkiger te maken, wordt door duizenden mensen in de glasproductie in het koziol-merk "Glücksfabrik" (geluksfabriek) ervaren. Hier ziet en begrijpt men hoe het geluk duurzaam wordt gecreëerd met korte wegen, het beste materiaal en etherische onschadelijke fabrieksomstandigheden. Het interactieve koziol museum nodigt uit om deel te nemen, het geluk cantina lekkernijen met regionale specialiteiten en in de design winkel zijn er accessoires voor de keuken, badkamer en woonkamer, deco-elementen en ook kleine souvenirs. Alles wat het leven mooier en gelukkiger maakt.

Website van Koziol


 

Het bedrijf Koziol - Made in Germany

Koziol is al sinds 1927 bezig met het uitvinden, ontwerpen en produceren van hoogwaardige designproducten voor de woning, van kunststof. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland, in Erbach, midden in het Odenwald: Verantwoordelijk, in harmonie met mens en milieu, met behoud van hulpbronnen en energie, volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 

Klimaatneutraal met Koziol

Inspirerend, duurzaam, verantwoord en klimaatneutraal: Koziol inspireert met duurzame oplossingen voor een leefbare toekomst.

De belangrijkste ontwerpers