• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

The Hansen Family

Met de hand gemaakte meubels van inheems hout in een nieuwe Scandinavische designstijl..... De ontwerper Gesa Hansen richtte het label The Hansen Family op, dat staat voor unieke objecten die een traditie van vakmanschap verbinden met een moderne stijl.


Handgemaakte meubels van inheems hout in een nieuw Scandinavisch design

Het label De Hansen Family heeft een sterk ambachtelijk karakter. De ontwerper Gesa Hansen, opgegroeid in een Scandinavische familie van timmerlieden, ontwerpers en architecten, richtte het label The Hansen Family op. Na haar studie design aan de Bauhaus Universiteit in Weimar werkte ze voor verschillende ontwerpstudio's zoals Jean Nouvel en H5 in Parijs of NDC in Tokyo.

Gesa Hansen werkt sinds 2007. Jaar als zelfstandig ontwerper en ook als Art Director in het bedrijf van haar vader Hans Hansen. De Hansen Family is ontstaan uit het idee om familietraditie te combineren met modern design en de ambachtelijke ervaring van het familiebedrijf.

Het productieatelier voor meubels van de familie Hansen bevindt zich in Sauerland. Voor de meubelen wordt alleen ecologisch geteelde eik gebruikt die afkomstig is van het omringende hout.

De ontwerpster Gesa Hansen maakte een succesvol debuut en won internationale erkenning en talrijke prijzen voor haar Remix Collectie. Het klassieke ontwerp van de producten verwijst naar hun Scandinavische wortels. Decennia oude, gearchiveerde familieschetsen worden gecombineerd met de functionele eisen van deze tijd en met natuurlijke hulpbronnen en ambachtelijke traditie om unieke objecten te creëren.

Website van The Hansen Family


De belangrijkste ontwerpers