• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kvadrat

Kvadrat werd opgericht in 1968 in Denemarken en heeft nu een leidende positie op de Europese markt voor designtextiel. Het bedrijf levert aan gerenommeerde architecten, ontwerpers en meubelfabrikanten.


Ontdek alle collecties en series van Kvadrat

Kvadrat werd opgericht in Denemarken in 1968.

Kvadrat heeft een leidende positie op de Europese markt voor designtextiel.

Het bedrijf levert aan gerenommeerde architecten, ontwerpers en meubelfabrikanten over de hele wereld. Het doel en de uitdaging van Kvadrat is het voortdurend herdefiniëren van de esthetische, technologische en artistieke grenzen van textiel. Hiervoor werkt het bedrijf samen met internationale topontwerpers, architecten en kunstenaars als Alfredo Häberli, Peter Saville, Akira Minagawa, Tord Boontje, David Adjaye en Olafur Eliasson.

Kvadrat neemt ook actief deel aan kunstprojecten die de grens van het textielgebruik doorbreken. Frieze Art Fair is het nieuwste kunstproject waar Kvadrat deel van uitmaakt. In 2007 werd het textiel van Kvadrat ook gebruikt in het Serpentine Paviljoen in Hyde Park. Kvadrat stoffen zijn gebruikt in enkele van 's werelds meest intrigerende architectonische ontwikkelingen zoals The Gherkin in Londen, Museum of Modern Art in NYC, Walt Disney Concert Hall in Los Angeles, Reichstag in Berlijn, Guggenheim Museum in Bilbao, Copenhagen Opera House in Denemarken, Yves St. Laurent in Parijs en het nieuwe Opera House in Oslo.

Website van Kvadrat


De belangrijkste ontwerpers