• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ontwerp Brieven

Design Letters, met hoofdkantoor in Kopenhagen, ontwerpt producten die staan voor helder en duurzaam design met een hoog praktisch nut. Deze stukken vertegenwoordigen zowel huidige trends als tijdloze schoonheid.


Ontdek alle collecties en series van Design Letters

Typografie ontwerp voor uw huis

Al meer dan 10 jaar gelooft Design Letters in de menselijke behoefte aan persoonlijke expressie en creativiteit. Hoe we onszelf inrichten en wat we dragen is een weerspiegeling van onze unieke persoonlijkheid. Letters en woorden zijn de basis van alle communicatie en taal. Net als deze maken de producten van Design Letters de uitdrukking van individualiteit mogelijk en bieden zij een creatieve benadering van mooie designvoorwerpen. De collectie is bedoeld voor creatieve mensen met gevoel voor design die op zoek zijn naar lifestyle-objecten en accessoires die een weerspiegeling zijn van hun eigen karakter. Design Letters, met hoofdkantoor in Kopenhagen, ontwerpt producten die staan voor helder en duurzaam design met een hoog praktisch nut. Deze stukken vertegenwoordigen zowel huidige trends als tijdloze schoonheid.

Voortdurende optimalisatie van het assortiment en duurzaamheid

Door steeds meer nieuwe productlijnen te introduceren en het assortiment voortdurend te optimaliseren, voldoen alle producten aan de nieuwste materiaalnormen en aan alle huidige richtlijnen met betrekking tot ingrediënten. Design Letters neemt het thema duurzaamheid zeer ernstig en optimaliseert voortdurend de distributiekanalen en ook de verpakking van alle producten.

Website van Ontwerp Brieven


De belangrijkste ontwerpers