• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nobodinoz

Nobodinoz is een Frans-Spaans label voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht in 2012 door Murielle en Roman Bressan. Het label creëert originele en unieke ontwerpen van hoogwaardige materialen.


Ontdek alle collecties en series van Nobodinoz

Frans-Spaans label voor baby's, kinderen en volwassenen

Nobodinoz is een Frans-Spaans label voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht in 2012 door Murielle en Roman Bressan. Het label creëert originele en unieke ontwerpen van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

De individuele productiestappen worden nauwkeurig gecontroleerd, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en een lage milieu-impact. Alle stoffen worden exclusief tussenpersonen gesponnen, geverfd en bedrukt voor Nobodinoz in Barcelona. Het gebruikte biologische katoen is gecertificeerd volgens OEKO-TEX klasse 1, zacht voor de kinderhuid en geschikt voor mensen met allergieën. Alle andere materialen worden ook gecontroleerd op hun kwaliteit. Vernissen en verven zijn vrij van schadelijke stoffen en absoluut onschadelijk voor kinderen en de natuur.

Website van Nobodinoz