• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Gubi

Gubi is een Deens design bedrijf dat zich toelegt op verlichting en meubilair. Opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen in 1967, zijn het hoofdkantoor en de showroom van Gubi gevestigd in Kopenhagen.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Gubi

Gubi is een Deens design bedrijf dat zich toelegt op verlichting en meubilair. Het hoofdkantoor en de showroom van Gubi zijn gevestigd in Kopenhagen. Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen in 1967. Sindsdien is het bedrijf in de familie gebleven. In 2001 nam Jacob Gubi het beheer van Gubi over.

Voor Gubi is verantwoordelijkheidsgevoel belangrijk. Veel overwegingen zijn noodzakelijk voordat een product wordt gemaakt. Innovatie is altijd een centraal doel onder deze overwegingen - Innovatie op het gebied van materialen, ecologische aspecten en design.

Maar voordat een innovatief concept gerealiseerd kan worden, moeten er bij Gubi eerst vele stappen worden gezet om te beslissen of de ideeën werkelijk de potentie hebben om een langetermijnconcept te worden. Hoe briljant het idee ook is, de efficiëntie van de achterliggende technologie en de efficiëntie van de materialen is van groot belang voor het bedrijf.

De meermaals erkende Gubi Chair werd de pionier van de eigen collectie meubels en lampen. Gubi heeft sindsdien aan vele projecten en het ontwerp van talrijke gebouwen gewerkt.

Website van Gubi


De belangrijkste ontwerpers