• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gubi

Gubi is een Deens designbedrijf dat zich toelegt op de productie van meubelen en verlichting. Het hoofdkantoor en de showroom van Gubi zijn gevestigd in Kopenhagen. Gubi werd al in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen.


Ontdek alle collecties en series van Gubi

Gubi is een Deens designbedrijf dat zich toelegt op de productie van meubelen en verlichting. Het hoofdkantoor en de showroom van Gubi zijn gevestigd in Kopenhagen. Gubi werd in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Sindsdien is het bedrijf in handen van de familie. In 2001 nam Jacob Gubi Olsen de leiding van Gubi over.

De Gubi stoel, die verschillende prijzen won, werd de voorloper voor het Deense bedrijf om met succes een eigen collectie meubels en verlichting op te zetten. Intussen is Gubi betrokken geweest bij talrijke projecten en het ontwerp van talrijke gebouwen.

De exclusieve collecties van de fabrikant zijn beïnvloed door ontwerpers van over de hele wereld. Geïnspireerd door vergeten designstukken uit de jaren '30, '40, '50, '60 en '70, vertelt elk product zijn eigen buitengewone verhaal. De heruitgegeven creaties combineren dus het verleden met de toekomst. De ontwerpers zien zichzelf als schatzoekers die door nieuwsgierigheid, moed en intuïtie de stijliconen van morgen creëren. Met dit doel voor ogen reizen zij de hele wereld rond en ontdekken zij keer op keer verborgen schatten.

Voor Gubi is verantwoordelijkheid een belangrijke waarde. Er is veel denkwerk nodig voordat een nieuw product wordt gecreëerd. Innovatie is altijd een centraal doel bij al deze overwegingen - innovatie op het gebied van materialen, ecologische aspecten en design. Voordat een innovatief concept wordt uitgevoerd, worden bij Gubi echter vele stappen ondernomen om na te gaan of de ideeën werkelijk het potentieel hebben om te blijven bestaan. Want innovaties hebben voor het bedrijf Gubi alleen zin als ze ook op lange termijn voordeel opleveren en technologieën en materialen doeltreffend worden gebruikt.

Stofstalen zijn te vinden op hier .

Website van Gubi


De belangrijkste ontwerpers