• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Acapulco Ontwerp

Acapulco Design presenteert met trots Mexicaans design en traditioneel vakmanschap in zijn authentieke vitaliteit. Acapulco Design is opgericht in 2015 en legt de nadruk op authenticiteit, kwaliteit en duurzame productie.


Acapulco Design: Elegante meubels uit Mexico

Acapulco Design presenteert met trots Mexicaans design en traditioneel vakmanschap in zijn authentieke vitaliteit. Onder leiding van directeur Benjamin Caja wordt het assortiment uitgebreid met eigentijdse interpretaties, waaronder de legendarische Acapulco Chair loungestoel uit de jaren 1950. Nieuwe modellen zoals de sledestoel en de eetkamerstoel, ontworpen door designstudio HANSANDFRANZ, evenals een eettafel van productontwerper Olivia Herms in maart 2021 en zijn "kleine broertje" The Low Table in de zomer van 2022, maken het assortiment compleet. Deze modellen grijpen subtiel terug op de stijlelementen van de Acapulco Chair en maken de zitgroep compleet tot een symbool van gezellige ontmoetingen en Mexicaanse levensvreugde.

Authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid als leidende principes

Acapulco Design werd opgericht in 2015 en legt de nadruk op authenticiteit, kwaliteit en duurzame productie. Managing Director Benjamin Caja is persoonlijk betrokken bij elke stap van de productie in Mexico City om eerlijke omstandigheden voor alle betrokkenen te garanderen. Acapulco Design brengt de populaire handgemaakte "Acapulco Chair" uit Mexico naar Duitsland in verschillende versies, met de nadruk op originaliteit.

De originele Acapulco-stoel en duurzaamheid

De Acapulco-stoel van Acapulco Design staat niet alleen voor tijdloze elegantie, maar ook voor eerlijke handel en sociale verantwoordelijkheid. Werknemers in Mexico ontvangen niet alleen het minimumloon, maar ook hogere, bovengemiddelde lonen. Gelijke rechten worden gegarandeerd door gelijke beloning voor vrouwen en mannen en alle arbeids- en veiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. Een transparante samenwerking wordt gewaarborgd door regelmatige bezoeken aan en dialoog met de fabriek in Mexico. Om bij te dragen aan de bescherming van het milieu gebruikt Acapulco Design gerecycled plastic en zonne-energie in de fabriek. Het bedrijf benadrukt duurzaamheid en een lange levensduur door hoogwaardige materialen en zorgvuldige productie van de originele Acapulco stoelen.

Website van Acapulco Ontwerp