• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

ArchitectMade

ArchitectMade - intelligente kunst voor elke dag. Esthetische vormen en moderne uitstraling hebben van talrijke Deense producten designiconen van de 20e eeuw gemaakt. ArchitectMade presenteert een unieke selectie van het allerbeste Deense ontwerp.


ArchitectMade - intelligente kunst voor elke dag

Door de jaren heen hebben architecten ons leven verrijkt met doordachte, functionele en esthetische ontwerpen. Tegelijkertijd vertegenwoordigen de ontwerpen altijd de unieke manier van denken van elke architect. Of het nu gaat om een gebouw, een stad of de greep van een dressoir - het resultaat zegt altijd iets over de ontwerper en zijn filosofie.
ArchitectMade biedt dergelijke intelligente kunst voor elke dag, ontwikkeld en ontworpen door de beste architecten.

In Denemarken wordt design traditioneel gezien als een probleemoplossend proces, waarbij de vorm de functie volgt. De functionele eisen worden gecombineerd met rechte lijnen, een voorliefde voor eenvoud en een avontuurlijke streak. Zo ontstaan er voortdurend nieuwe objecten die de mogelijkheden van organische vormen verkennen.

Deze filosofie heeft geleid tot verschillende tijdloze designklassiekers en introduceerde Deens design over de hele wereld. De esthetische vormen en tijdloze uitstraling hebben van talrijke Deense accessoires designiconen van de 20e eeuw gemaakt.

ArchitectMade presenteert een unieke selectie van het allerbeste Deense ontwerp.

Website van ArchitectMade


 

ArchitectMade - tijdloos design uit Denemarken

Achter de schermen bij ArchitectMade. Liefdevol handgemaakt design in samenwerking met ontwerpers en architecten zoals Hans Bølling, Kristian Vedel, Paul Anker Hansen en anderen.

De belangrijkste ontwerpers