• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Cane-line

Cane-line is een Deens designbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van functionele en comfortabele buitenmeubelen. Ontworpen volgens het motto "Life made comfortable". Cane-line Meubilair voor binnen en buiten.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Cane-line

Deense buitenmeubelen met QuickDry systeem

Cane-line is een Deens designbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van functionele en comfortabele buitenmeubelen. Ontworpen volgens het motto "Life made comfortable". Cane-line Meubels voor binnen en buiten die overtuigen door kwaliteit, innovatieve technologieën en comfort. De focus ligt ook op de milieuvriendelijke vervaardiging van de producten.

De multifunctionele collectie van Cane-line bestaat uit producten met een maximale flexibiliteit voor verschillende weersomstandigheden over de hele wereld. De sterke frames, UV-bestendige materialen en sneldrogende kussens kunnen buiten blijven bij felle zon, stortregen en zelfs bij vorst. Het QuickDry systeem zorgt voor een snelle reiniging en weinig onderhoud. Bovendien is de Cane-line meubilair maximaal comfort en zijn daarom perfect voor de tuin, het balkon of het terras.

Cane-line staat voor woonmeubilair voor binnen en buiten, gebaseerd op functionele, tijdloze en maatschappelijk verantwoorde principes.

Website van Cane-line


 

Outdoor serie van Cane-line

Met de moderne serie Outdoor van Cane-line kan de tuin, het terras of het balkon individueel, decoratief en functioneel worden vormgegeven.

De belangrijkste ontwerpers