• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Cane-line

Cane-line is een Deens designbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van functioneel en comfortabel buitenmeubilair. Onder het motto "Life made comfortable" ontwerpt het bedrijf Cane-line meubilair voor binnen en buiten.

Tijdloos modern meubilair voor buiten

De multifunctionele collectie van Cane-line bestaat uit producten met maximale flexibiliteit voor verschillende weersomstandigheden over de hele wereld.


Ontdek alle collecties en series van Cane-line

Deense buitenmeubelen met QuickDry-systeem

Cane-line is een Deens designbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van functioneel en comfortabel buitenmeubilair. Onder het motto "Life made comfortable" ontwerpt het bedrijf Cane-line meubilair voor binnen en buiten dat indruk maakt door zijn kwaliteit, innovatieve technologieën en comfort. De focus ligt ook op de milieuvriendelijke productie van de producten.

De multifunctionele collectie van Cane-line bestaat uit producten met maximale flexibiliteit voor verschillende weersomstandigheden over de hele wereld. De sterke frames, UV-bestendige materialen en sneldrogende kussens kunnen buiten blijven in de felle zon, stromende regen en zelfs bij vorst. Tegelijkertijd zorgt het QuickDry systeem voor snelle reiniging en weinig onderhoud. Bovendien bieden de Cane-line maximaal comfort en zijn daarom perfect voor in de tuin, op het balkon of op het terras.

Cane-line staat voor levendige binnen- en buitenmeubelen gebaseerd op functionele, tijdloze en maatschappelijk verantwoorde principes.

Website van Cane-line


 

Outdoor serie van Cane-line

Met de moderne buitenprogramma's van Cane-line kan de tuin, het terras of het balkon individueel, decoratief en functioneel worden ingericht.

De belangrijkste ontwerpers