• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

LaPalma

Het Italiaanse bedrijf LaPalma staat vooral bekend om de barkruk Lem, een echte designklassieker. De producten spreken aan door hun eenvoudige en rechtlijnige vorm, hoge kwaliteit en doordachte functionaliteit.


Marcato en Dario Romano stichtten Lapalma in 1978 in Padua, Italië. Sindsdien heeft LaPalma meubelen voor modern wonen geproduceerd met duidelijke proporties en de ambitie om een universeel product te creëren dat eeuwig meegaat.

LaPalma hecht waarde aan het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals hout uit gecontroleerde teelt, leer, metaal, glas en riet. Uit deze veelheid aan elementen en functies wordt de rationele esthetiek van hun producten gefilterd. Hun designobjecten zijn bedoeld om mensen te begeleiden in het dagelijks leven, om te helpen genieten van momenten en situaties, om de kleine details te waarderen en last but not least om een rustige sfeer te creëren. "Een stijl die slimme en functionele ruimtes creëert.

Alle LaPalma producten worden gecontroleerd in een uitgebreide kwaliteitscontrole op materiaal en functie voordat ze de fabriek in Cadoneghe bij Padua verlaten.

Rationeel design en hoge kwaliteit zijn het recept voor succes van LaPalma. Deze is meerdere malen bekroond met internationale designprijzen, zoals de English FX International Interior Design Award in 2000 en de Japanese Good Design Award (2001).

Website van LaPalma


De belangrijkste ontwerpers