• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Frost

Het Deense bedrijf Frost is opgericht door Hans Jørgen Frost in 2002. At Frost, er worden moedige en innovatieve producten ontwikkeld, gericht op een veelzijdig design, heldere lijnen en eindeloze combinaties.


Ontdek alle collecties en series van Frost

Het Deense bedrijf Frost is opgericht door Hans Jørgen Frost in 2002. At Frost, er worden dappere en innovatieve producten ontwikkeld, gericht op een veelzijdig design, duidelijke lijnen en eindeloze combinaties, waarbij vorm altijd functioneert.

Frost werkte al in een vroeg stadium nauw samen met gerenommeerde designbedrijven als Bønnelycke mdd en Busk+Hertzog. Uit deze samenwerking is een solide bedrijfsstructuur ontstaan die stijlvolle en kwalitatieve continuïteit garandeert. Voortbouwend op deze basis werkt Frost samen met internationaal bekende ontwerpers en ontwikkelt hoogwaardige, esthetische en functionele producten.

Elk Frost ontwerp is ontwikkeld met betrekking tot het complete pakket. Op deze manier zijn het product, de catalogus, het pakket en de website aan elkaar gerelateerd. Het totaalconcept van Frost is om klanten, ontwerpers en architecten inspiratie te bieden voor de inrichting en vormgeving van keukens, badkamers, woonkamers, hallen, enz.

Frost biedt precies die details die een huis comfortabel en perfect maken met zijn producten. Frost is onderscheiden met talrijke nationale en internationale designprijzen voor haar producten en behoort tot de meest succesvolle Deense bedrijven op dit gebied.

Website van Frost


De belangrijkste ontwerpers