• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

HOUE

HOUE is een Deens designhuis dat werd opgericht in 2007. Het doel is om in zijn werk geweldig comfort en aantrekkelijk design te combineren. Daarom wordt er veel belang gehecht aan productontwikkeling.


HOUE is een Deens designhuis dat werd opgericht in 2007. Het doel is om in het werk geweldig comfort en aantrekkelijk design te combineren. Daarom wordt er veel nadruk gelegd op productontwikkeling en wordt er altijd gestreefd naar een hoge standaard van vakmanschap.

De producten worden uitsluitend vervaardigd in gevestigde fabrieken waarmee het bedrijf al vele jaren nauw samenwerkt. De producten zijn geen willekeurige massaproducties - elk detail, verbinding of onderdeel van het meubilair is zorgvuldig geselecteerd of ontwikkeld door het ervaren HOUE -team om een uniek product te creëren.

De filosofie wordt gekenmerkt door betaalbare luxe, het kiezen van de juiste materialen en oplossingen. Het put uit een trots erfgoed van Scandinavisch design en vakmanschap met een brede aantrekkingskracht.

HOUE biedt zowel een buiten- als een binnencollectie die altijd voldoet aan hoge normen op het gebied van ontwerp, prijs en kwaliteit.

Website van HOUE