• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Frama

Bewust leven, natuurlijke materialen, geometrische vormen en de hoogste kwaliteit: dat is waar het merk Frama voor staat. Sinds de eerste collectie in 2011 hebben de zelfbewuste Scandinaviërs zich snel gevestigd in de wereld van de home design.


Jong ontwerp uit Denemarken

Bewust leven, natuurlijke materialen, geometrische vormen en de hoogste kwaliteit: dat is waar het merk voor staat. Frama . Sinds de eerste collectie in 2011 hebben de zelfbewuste Scandinaviërs zich snel gevestigd in de wereld van de home design. Een groot aantal verschillende stukken drukt de alerte inventieve geest van de Denen uit: Het assortiment reikt van meubels zoals rekken, bijzettafels en dressoirs tot lampen en goed geurende handzeepjes.
De verscheidenheid is groot, de principes zijn duidelijk. Frama werkt voortdurend aan het combineren van oud en nieuw, traditie en moderniteit, digitaal en analoog. Hun prachtige producten weerspiegelen de essentie van Scandinavisch design: vorm volgt functie, design ontmoet nut. Het resultaat zijn producten die absoluut tijdloos in elke sfeer passen.

Inspiratie uit de buurt

Een grote inspiratiebron voor Frama is de buurt van haar studio. Gelegen in het Nyboder-district, is het jonge team van Frama elke dag de inventieve geest en de zwerflust van de voormalige zeevaartwijk, samen met de menselijke creativiteit en industriële charme. Deze unieke sfeer komt ook tot uiting in de producten van Frama De Adamskruk is een eerbetoon aan het duidelijke Deense ontwerp van de jaren vijftig.

Website van Frama