• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Sitting Bull

Sitting Bull is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige zitmeubelen en gestoffeerde meubelen gevestigd in Duitsland. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de meubelindustrie en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen.


Ontdek alle collecties en series van Sitting Bull

Sitting Bull - slim ontwerp, functionele loungemeubelen & hoge kwaliteit

Sitting Bull is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige zitmeubelen en gestoffeerde meubelen gevestigd in Duitsland. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de meubelindustrie en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Sinds de oprichting is het bedrijf Sitting Bull gespecialiseerd in het produceren van zitmeubilair dat het hoogste comfort biedt en tegelijkertijd een stijlvolle aanvulling is op verschillende woon- en werkruimten. Het bedrijf legt veel nadruk op de kwaliteit, duurzaamheid en duurzaamheid van zijn producten. Er worden moderne materialen en technologieën gebruikt om zitmeubelen te maken die voldoen aan de eisen van het moderne leven.

Sitting Bull biedt een breed scala aan producten, waaronder zitzakken, loungestoelen, banken en ander gestoffeerd meubilair. De ontwerpen variëren van klassiek elegant tot eigentijds-modern, zodat er iets is dat past bij verschillende smaken en interieurstijlen.

Het merk Sitting Bull onderscheidt zich niet alleen door zijn meubelen van hoge kwaliteit, maar ook door zijn inzet voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het bedrijf gaat efficiënt om met hulpbronnen en gebruikt milieuvriendelijke materialen om een zo laag mogelijke ecologische impact te bereiken.

In het algemeen staat het bedrijf voor Sitting Bull voor uitmuntend design, eersteklas kwaliteit en een bewuste toewijding aan duurzaamheid, waardoor het een gerespecteerde fabrikant van zitmeubilair in de meubelindustrie is.

Website van Sitting Bull


De belangrijkste ontwerpers