• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Meraki

Meraki is een universum van verzorgingsproducten en mooie woonaccessoires die hun oorsprong vinden in Denemarken. Met haar producten nodigt Meraki u uit om uw dagelijkse zelfzorg om te zetten in een moment van rust, een moment van adempauze.


Designer wellness producten van Meraki

Meraki is een universum van wellnessproducten en mooie woonaccessoires die hun oorsprong vinden in Denemarken. Met haar producten nodigt Meraki u uit om uw dagelijkse zelfzorg om te zetten in een moment van rust, een moment om te ademen en stil te zijn.
Gewoon een Meraki moment.

Zachte, natuurlijke ingrediënten

Geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek, worden de Meraki producten gecreëerd met liefde en respect voor de schat van de natuur. Zachte, voedende ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd op ecologische en dermatologische compatibiliteit, definiëren de Meraki productlijnen.

Dankzij de natuurlijke biologische ingrediënten kunnen zelfs mensen met een gevoelige huid bij Meraki de crèmes, zepen en lotions vinden die bij hen passen. Een aangename geur die u meeneemt naar het betoverende Scandinavische landschap is onmisbaar.

Website van Meraki