• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Verpan

Vanaf het begin is het doel van het Deense bedrijf Verpan geweest om verlichting en meubelontwerpen te produceren volgens de oorspronkelijke principes van Verner Panton - om een synthese te creëren tussen kwaliteit en originaliteit.


Ontdek alle collecties en series van Verpan

Designklassiekers van Verner Panton

Verpan produceert al vele jaren de beroemde lampen van Verner. Panton met de grootste zorg op het gebied van kwaliteit en originaliteit - om armaturen te creëren die de ruimtes ook in uitgeschakelde toestand verlichten. Vanaf het begin heeft het Deense bedrijf zich ten doel gesteld de armaturen te produceren volgens de oorspronkelijke principes van Verner Panton. Dit doel werd vooral mogelijk gemaakt door een nauwe en inspirerende samenwerking met de weduwe van de overleden ontwerper, Marianne Panton en haar familie.

Het begon allemaal bij Verpan met de " Fun Lamp "uit 1964 - meer dan een eenvoudige lichtbron en buitengewoon veelzijdig. De lichtgeluiden lijken op een verre klank en zorgen tegelijkertijd voor een overweldigende sensuele rust. Verpan's directeur Peter Frandsen heeft zelf de " Fun Lamp "Met zijn talrijke paarlemoeren elementen zou het het favoriete speelgoed van zijn toenmalige jonge zoon Gustav zijn geworden.

Na een succesvolle start met de Panton -Verpan heeft onlangs zijn assortiment uitgebreid met een nieuwe collectie meubels en tapijten uit het Verner Panton-archief.

"Het is verbazingwekkend om te zien hoe deze oude, visionaire ontwerpen vandaag de dag nog steeds een kamer tot leven brengen en de omgeving onmiddellijk verbeteren", zegt directeur Peter Frandsen van Verpan. "Voor ons is het precies waar het om gaat: het moderniseren en verrijken van ruimtes, plaatsen, mensen en ervaringen. Daarom biedt Verpan niet alleen de mooiste Verner Panton -producten, maar staat ook bekend om zijn uitstekende service en aandacht voor detail".

Verner Panton

Als teken van authenticiteit en om de producten te authenticeren, voorziet Verpan ze van een gegraveerd logo van de ontwerper.

Website van Verpan


De belangrijkste ontwerpers