• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Softline

De Deense fabrikant Softline produceert innovatieve, functionele en hoogwaardige designmeubelen met Scandinavische inspiratie. Softline werkt hiervoor al sinds de oprichting in 1979 nauw samen met gerenommeerde ontwerpers.


De Deense fabrikant Softline produceert innovatieve, functionele en hoogwaardige designmeubelen met Scandinavische inspiratie. Softline werkt hiervoor nauw samen met gerenommeerde designers en streeft naar een nieuw materiaalgebruik om functionele designmeubelen te creëren met constructies die de klant volledig overtuigen.

Met haar innovatieve en functionele producten wil Softline het voor klanten mogelijk maken om de hoge waarde van meubilair te ervaren. Het meubilair moet een ongehinderd genot uitstralen en een optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters van het appartement mogelijk maken.

Softline-meubels "vertaalt" de laatste trends in elegante ontwerpen. Bovendien bieden ze echt comfort en intelligente, flexibele oplossingen die hun eigenaren in staat stellen om hun eigen karakteristieke stijl te creëren die hun charme in de toekomst niet zal verliezen.

Design, functionaliteit en kwaliteit zijn daarom ook de richtlijnen volgens welke Softline sinds de oprichting in 1979 werkt. Softline hecht ook veel belang aan de ontwikkeling van technieken en materialen, omdat materialen en technologie de hoeksteen vormen voor unieke meubels die passen in een moderne, stedelijke levensstijl.

Website van Softline


De belangrijkste ontwerpers