• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Mater

Mater is een Deens merk, opgericht door Henrik Marstrand in 2006, dat zich concentreert op de productie van duurzame en natuurlijke verlichting en meubels. In termen van: design, ambachtelijke &moraal.


Ontdek alle collecties en series van Mater

Ontwerp, handvaardigheid en &et

Geheel in lijn met: Design, vakmanschap en &moraal. Mater is een Deens merk, opgericht door Henrik Marstrand in 2006, dat zich concentreert op de productie van duurzame en natuurlijke verlichting en meubels.

De visie is om tijdloze dingen te produceren, geproduceerd op een onschadelijke manier. Daarom combineert Mater de ideeën van ambitieuze, jonge ontwerpers en traditionele ambachten uit Denemarken. Dit is de enige manier om te garanderen dat de drie basisideeën van het bedrijf behouden blijven.

Mater vervaardigt meubels en lampen die verrukken met een tijdloos, duurzaam en natuurlijk design. De naam "Mater" is afgeleid van de Latijnse term voor moeder. Mater's inzet is het beschermen van de natuur door middel van onschadelijke productieprocessen en een milieuvriendelijke omgang met grondstoffen tijdens de productie van meubels.

Mater is modern design met een natuurlijk geweten.

Website van Mater


De belangrijkste ontwerpers