• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

frauMaier

Bij frauMaier, het opkomende label in Esslingen bij Stuttgart, is er geen industrie-typische persoonlijkheidscultus. frauMaier houdt van duidelijke lijnen. Functionaliteit en kleur vormen de ontwerpen van meubels, lampen en accessoires.


frauMaier houdt van heldere lijnen - Fantastisch design van uw hond

Geen enkele andere ontwerper legt de harten van zijn klanten zo snel vast als frauMaier. Ze staat met grote ogen tussen de meubels, lampen en accessoires van het bedrijf en steelt bijna de show van de producten met haar oogverblindende charme. Geen wonder dat frauMaier in twee jaar tijd een geheime tip voor hedendaags design is geworden.

Ontwerp door een hond? Precies! Bij frauMaier.com, het opkomende label in Esslingen bij Stuttgart, is er geen industrie-typische persoonlijkheidscultus.

Wie helpt de vierbenige baas op het werk?

Niet relevant, dus de laconieke informatie. Het gaat niet om de namen, maar om de producten. frauMaier En die hoeven zich niet te verstoppen.

Uiteraard: frauMaier houdt van heldere lijnen. Functionaliteit en kleur vormen de ontwerpen. Of het nu gaat om vloerlamp, stoel of bar - niets leidt af van het licht, bijna grafisch design waar zelfs de materialen zich aan moeten neerbuigen: noch hout noch metaal doen afbreuk aan de essentie - de schitterende kleuren die klanten uit een breed assortiment kiezen. Zo verfrissend de ontwerpen, zo verrassend gematigd in prijs. frauMaier vindt blijkbaar dat mensen met een goede smaak beloond moeten worden. Tot nu toe worden de producten verkocht via geselecteerde dealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Website van frauMaier


De belangrijkste ontwerpers