• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Georg Jensen

Georg Jensen Living brengt met materialen als roestvrij staal, hout en aluminium fijn design over op alledaagse voorwerpen uit het dagelijks leven. De klassieke noordelijke stijl in combinatie met hun functie in het dagelijks leven transformeert deze dingen in kunstobjecten.


Ontdek alle collecties en series van Georg Jensen

Georg Jensen was een pionier die zijn tijd ver vooruit was. Zijn uitzonderlijke oog voor details, gecombineerd met briljant vakmanschap, zorgde ervoor dat hij een van de meest invloedrijke zilversmeden van zijn eeuw was.

Hij trok de aandacht van de meest getalenteerde kunstenaars van zijn tijd toen hij zijn bedrijf oprichtte, met wie hij een traditie begon die tot op de dag van vandaag voortduurt. Georg Jensen staat al honderd jaar voor een fijn en levendig design dat zowel puur als tijdloos is. Het is de elegante eenvoud van fijne materialen die mensen verrast en raakt.

Georg Jensen Living brengt zijn ontwerp over op alledaagse gebruiksvoorwerpen met materialen als roestvrij staal en aluminium. De klassieke noordelijke stijl in combinatie met hun functie in het dagelijks leven transformeert deze dingen in kunstobjecten.

Ontdek de wereld van Georg Jensen Living en ervaar hoe de geest van de meester verder leeft.

Website van Georg Jensen


De belangrijkste ontwerpers