• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Pulpo

Het jonge meubelmerk Pulpo is opgericht in 2006.. Sindsdien is Pulpo bekend geworden door moderne en kleurrijke meubels en woonaccessoires. Pulpo heeft vanaf het begin samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten uit de hele wereld.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Het jonge meubelmerk Pulpo is opgericht in 2006.. Sindsdien is Pulpo bekend geworden door moderne en kleurrijke meubels en woonaccessoires. Mozaïek, Ender en Drop waren de eerste ontwerpen die Pulpo populair maakten bij nationale beursbezoekers en klanten. De meubelfabrikant heeft zijn productassortiment vandaag de dag sterk uitgebreid en staat niet alleen in Duitsland bekend om zijn innovatieve en functionele ideeën, maar ook internationaal.

Pulpo heeft vanaf het begin samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten uit de hele wereld. Zo worden consequent nieuwe ideeën ontwikkeld voor de unieke woonaccessoires, verlichting en meubels. De Pulpo producten overtuigen door hun tijdloos design en onovertroffen functionaliteit. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de producten. Het familiebedrijf is gevestigd in Lörrach, een districtsstad in het zuidwesten van Baden-Württemberg en produceert uitsluitend in Europa.

Website van Pulpo


De belangrijkste ontwerpers