• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Authentics

In de twee decennia van zijn bedrijfsgeschiedenis is Authentics synoniem geworden voor industrieel vervaardigde designproducten voor dagelijks gebruik.


Authentics - Producten voor het dagelijks leven

In twee decennia van bedrijfsgeschiedenis Authentics is synoniem geworden voor industrieel vervaardigde designproducten voor dagelijks gebruik. In nauwe samenwerking met een groep internationale ontwerpers Authentics ontwikkelde een wereldberoemde collectie van meer dan 100 producten waarvan de eenvoud en duidelijke vormentaal de natuurlijke schoonheid van gebruik en functie uitdrukken. De individuele aanpak van de ontwerpers en het gebruik van hedendaagse materialen en productietechnologieën zijn kenmerkend voor de onmiskenbare kwaliteit van de producten. Authentics van de producten. In die zin werkt de Duitse fabrikant voortdurend aan de evolutie van de alledaagse cultuur. Dit omvat design voor de badkamer, maar ook voor vele andere gebieden van het huis en het leven.

Sinds het jaar 2001 Authentics onder de paraplu van Elmar Flötotto Holding Gütersloh. Het merk is de winnaar van de European Design Award.

Website van Authentics


De belangrijkste ontwerpers